Tel. 06-53358819 | Tel. overdag: 0481-374610

Skilessen!

Geschreven door carla Marcelis on september 19, 2018

Mocht je tijdens je vakantie je skivaardigheden willen bijspijkeren dan kun je je aanmelden voor de skilessen die door onze eigen skileraar worden gegeven. Er reist een ervaren sport- en ski instructeur mee die je de mogelijkheid biedt om in een groep of privé lessen te volgen. Je kunt zelf bepalen hoe vaak of hoe lang je deze lessen wilt volgen, ook hier geldt weer vrijheid blijheid… Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Lees verder


Hotel Standlhof in Uderns

Geschreven door carla Marcelis on september 19, 2018

Je verblijft in Hotel Standlhof in Uderns, gelegen in het Oostenrijkse Zillertal. Het hotel staat sinds jaren bekend als een knus hotel waarbij gastvrijheid, vriendelijkheid en kwaliteit voorop staan. In het sfeervolle restaurant geniet je dagelijks van een keuzemenu met saladebuffet. Het hotel heeft een eigen pub, waar je onder het genot van een lekker glas bier of een heerlijk glas wijn de verhalen van de dag kunt delen. De kamers zijn comfortabel ingericht met een douche, wc, telefoon, tv en groot balkon. Het hotel is verder ingericht met een luxe wellness ruimte met whirlpool, stoombad en finse sauna om heerlijk te ontspannen. Meer informatie over het hotel vind je hier www.standlhof.at .

Lees verder


Bestemming: Oostenrijk – Zillertal

Geschreven door carla Marcelis on september 18, 2018

Oostenrijk staat als wintersportbestemming nog steeds op nummer 1 voor de Nederlandse wintersporter. De combinatie van gezelligheid en prachtige skigebieden maakt Oostenrijk tot een skiwalhalla. In het hart van Tirol bevindt zich het langgerekte Zillertal, een dal dat bestaat uit een aaneenschakeling van bekende wintersportbestemmingen als Kaltenbach, Fügen, Gerlos, Mayrhofen, Koningsleiten en Zell am Ziller. De verschillende dorpjes beschikken elk over hun eigen skigebied, vaak aan elkaar gekoppeld. Met slechts één skipas, de Zillertal Superskipas, heb je toegang tot alle afdalingen en liften. Het hoogste punt van het Zillertal skigebied ligt op ca 2500 meter. Tijdens onze reis skiën we elke dag in een ander gebied zoals Kaltenbach, Mayrhofen, Gerlos, Köningsleiten, en Zell am Ziller.

Lees verder


De bus vertrekt zondag 26 januari 2020!

Geschreven door carla Marcelis on november 20, 2017

Na een succesvolle en super gezellige reis in 2019 gaan we in 2020 door met weer een nieuwe editie van de C-travel wintersportreis. We hebben een 6-daagse reis voor je georganiseerd naar Udens in het Zillertal in Oostenrijk. We vertrekken op zondag 26 januari vroeg in de ochtend met een super de luxe Royal Class bus.  Dit betekent in Elst (Gld) instappen en voor de deur van het hotel uitgerust weer uitstappen. Bij aankomst in het hotel staat het diner al voor ons klaar. Na een heerlijke en gezellige week skiën vertrekken we op vrijdagavond 31 januari weer richting Nederland waar we zaterdagochtend 1 februari afsluiten met een heerlijk ontbijt.

Lees verder


Carla’s Wintertravel | Carla Marcelis

Willemsstraat 4 6662 DK Elst (Gld.)
Tel. overdag: 0481-374610
Tel.’s avonds: 0481-372578
Mobiel: 06-53358819
Bankrekening: NL41ABNA0522370527 tnv. C.E.M. Marcelis te Elst

Contact
© copyright carlawintertravel.nl 2016